HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 
ICT-advies specifiek voor uw bedrijf

Wat moet u geloven?
vraagteken.jpgOmdat weinig mensen kennis van websites, software, netwerken enzovoort wordt er door bedrijven regelmatig misbruik gemaakt van de kennis van hun klanten. Iedereen beweert beter en vooral goedkoper te kunnen zijn dan de ander. Wat ze echter niet vertellen is dat de kwaliteit slecht is of dat er, achteraf op uw rekening, extra kosten bij komen.
LuSaneT Consultancy zoekt, samen met u, naar de beste oplossing; kwaliteit en service voor een lage prijs, want dat is wat we allemaal willen.

Foute keuzes zijn duur
Veel mensen willen graag zelf sleutelen aan hun netwerk, internetverbinding of website. Mensen met weinig tot geen kennis kiezen voor de oplossing die het goedkoopst is of het eerste in hun opkomt. Is dat wel de beste manier? Kiest u voor kwaliteit of wilt u het goedkoop voor elkaar hebben?
Dit zijn enkele vragen die wij vragen wij stellen en uiteindelijk samen met u proberen te beantwoorden om zo tot de juiste oplossing te komen zodat hoge rekeningen en niet (goed) werkende oplossingen voorkomen.

 

  Venster sluiten