HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 
overleg.jpgOm samen tot een goede oplossing te kunnen komen, moeten we eerst weten wat het probleem en het doel is en wat mag het allemaal kosten. We beginnen dan ook met een geprek met de klant om op deze vragen duidelijkheid te krijgen. Weten we wat u wilt en wat u er voor over heeft, dan gaan we aan de slag.
We zoeken verschillende manieren die mogelijk zijn, verschillende producten en verschillende prijzen. Met deze gegevens naar we weer terug naar de klant, waar deze opties uitgebreid worden doorgesproken met de klant om te beslissen wat er gaat gebeuren, welke bedrijven er voor in aanmerking komen en wat het gaat kosten.

De keuze is gemaakt en alles is geregeld. Toch zijn wij van LuSaneT Consultancy nog niet klaar bij u, want alles moet goed lopen natuurlijk. Wat als een product niet meer geleverd kan worden of een installateur niet komt opdagen? Ook dan springen wij bij om u zo snel mogelijk voor u een vervangend product of bedrijf te regelen die, zonder veel vetraging, toch nog het werk afgemaakt kan worden.

Als alles klaar is zijn wij zeer benieuwd naar uw ondervindingen; wat waren de pluspunten en wat de minpunten. Door deze informatie kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

  Venster sluiten