HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, en te praten over dingen waar wij verstand van hebben, hebben wij ons onder andere in de volgende dinge gespecialiseerd.

Breedband internet
De prijzen van ADSL en Kabel gaan snel omlaag en elke week is er wel een nieuw bedrijf die beweerd de goedkoopste of de beste te zijn. Toch zijn er veel bedrijven die geen service goede service bieden of slechte en trage verbindingen leveren. En daar zit u als klant niet op te wachten. Helemaal wanneer achteraf blijkt dat er niet verteld is dat u meer moet betalen dan waarmee geadverteerd werd en zo alsnog duurder uit bent dan dat u van te voren was.

Mobiele telefoons
Sinds de komst van het mobiel bellen, zijn veel bedrijven mobiele telefoons gaan maken. Er bestaan honderden soorten, met allemaal hun eigen speciale opties, formaat en gewicht.
Veel mensen weten door dit grote aanbod niet meer wat ze moeten kiezen. Welk toestel en vooral welke aanbieder of abonnement past het beste bij u? Wij hebben ons verdiept in deze technieken, merken en aanbieders en blijven van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Netwerk aanleggen
Bij het aanleggen van een netwerk komt veel werk kijken. Behalve dat u kabels moet hebben en leidingen moet leggen, moet u ook gebruik maken van routers, switchen e.d. De prijzen van netwerkkabels lopen uiteen van 3 euro tot 30 euro voor exact dezelfde kabel en niet elke router is geschikt voor uw situatie.

WiFi netwerk aanleggen
WiFi is een draadloze verbinding en verschilt qua functionaliteit niet veel van een "standaard" netwerkverbinding met kabels. Maar het aanleggen van een WiFi-netwerk is veel moeilijker. Je moet zenders, ontvangers en speciale routers hebben en niet elk huis of elk kantoor is geschikt voor WiFi. Ook zijn er veel mensen die een onbeveiligd WiFi-netwerk hebben, waardoor misbruik door anderen zeer makkelijk is waardoor u met hoge rekeningen of trage verbindingen zit.

Websites
Veel bedrijven beschikken tegenwoordig over een website. Toch verschilt de kwaliteit van de websites sterk en wordt lang niet elke website even goed bezocht doordat veel websites onoverzichtelijk, incompleet of niet de informatie biedt die de bezoeker zoekt. Door middel van advies, onderzoeken en ervaring proberen wij ervoor te zorgen dat uw website goed bezocht wordt en nog veel belangrijker het klanten trekt en binding houdt met het bedrijf

Webhosting
Het hosten van websites is tegenwoordig niet zo moeilijk meer als het vroeger was; elke computer kan functioneren als server en veel mensen beschikken over een breedband verbinding waar hij aan kan worden gehangen. Hierdoor worden bedrijven en particulieren vaak benaderd voor goedkopere hosting. Maar goedkoop kan slechte kwaliteit betekenen en kwaliteit kan duur betekenen. Toch is dit lang niet altijd zo. Er zijn genoeg bedrijven die goedkoop zijn en goede kwaliteit hebben en ook nog service bieden.
Wij geven u objectief advies voor welk bedrijf en welk hostingpakket het beste bij u past en ook nog het voordeligste is.
  Venster sluiten