HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Logo Martijns Web HostingIn het jaar 2001 is LuSaneT Group opgericht onder de naam Martijns Web Hosting (MWH). Een bedrijf dat uit hobby ontstond. Steeds meer mensen wisten Martijns Web Hosting te vinden voor het maken van eenvoudige tot complexere website.
In juni 2003 werd besloten om het beter aan te gaan pakken en professioneler te werk te gaan; het échte Martijns Web Hosting was ontstaan. In deze fase ging het alleen om Webdesign en werd hosting op dat moment uitbesteed aan Lycos Webhosting.

Logo LuSaneT GroupIn het jaar 2005 zijn er voor Martijns Web Hosting veel veranderingen geweest. In juni werd de samenwerking met Roneco Internet Diensten gestart, waardoor hosting voortaan zelf kon worden gedaan. Omdat het schrijven van software en het adviseren en aanleggen van netwerken ook regelmatig werd gedaan door MWH werd besloten om het bedrijf breder op te zetten. De naam werd veranderd in LuSaneT en de onderdelen Software, Networks en Consultancy werden officiëel toegevoegd aan het bedrijf.

LuSaneT Networks heeft in de periode 2005 - 2007 veel particulieren en bedrijven kunnen helpen met advies, maar ook met het aansluiten en leveren van producten. In 2007 werd daarom besloten dat LuSaneT Networks reseller werd van de merken LevelOne (netwerkapparatuur) en Equip (computer randapparatuur en bekabeling). Beide merken staan voor goede kwaliteit met een goede prijs.

  Venster sluiten