HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

LuSaneT Group is sinds 2007 de trotse sponsor van het HVV Tubantia Dames 2-team. Met deze sponsoring wil LuSaneT Group het dames voetbal promoten. Het team wordt gesponsord door de dames een geheel nieuw tenue te geven, een nieuwe website en bijbehorende hosting en domeinnaam.

De website
De website Tubantiameiden is van het HVV Tubantia Dames 2-team. Op deze website staan verslagen van de wedstrijden, foto's van de wedstrijden en een gastenboek. Het gastenboek wordt actief gebruikt door het team zelf, maar ook door supporters en andere teams.

Over de sponsoring
"Aanvankelijk was Tubantia een club voor jongens, maar ook de meisjesteams komen steeds meer opzetten. Dit jaar kwamen wij uit onder Meisjes MB1, volgend jaar zullen we zelfs MA1 worden!
Voor de huidige website hadden we al een gratis website, maar deze voldeed niet aan de eisen. De website was moeilijk te vinden, de mogelijkheden waren beperkt en hij bevatte veel (irritante) reclame. Een nieuwe site was de oplossing, maar hoe gaat zoiets in zijn werk?
De meeste meisjes zijn druk op school en voetbal, dus niemand heeft eigenlijk tijd om de website bij te houden. En een website laten maken en een domeinnaam aanschaffen kost veel geld. Hoe kunnen we dan een mooie en goeie site opzetten en onderhouden als niemand daar echt weet over en tijd voor heeft? Gelukkig kwam LuSaneT Group daar om de hoek kijken om voor ons een prachtige site te bouwen waar we ze nog elke dag dankbaar voor zijn.
Het gastenboek is erg belangrijk geworden, omdat we daar alle informatie over wedstrijden en trainingen vinden. Na iedere wedstrijd maakt iemand van het team een verslag, wat ook op de website komt te staan. Ook staan er gewoon leuke dingen op die laten zien hoe wij als team samen zijn!"

S. Naafs (Initiatiefneemster en speelster)

Sponsoring
Het team heeft van LuSaneT Group de beschikking gekregen over de volgende producten:
- LuSaneT Website Design
- LuSaneT Simposystem Professional
- LuSaneT Webhosting 500MB-pakket

Daarnaast helpt LuSaneT Group met het onderhouden van de website.

 

  Venster sluiten