HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

ISBT MAASTRICHT is het internationale studenten badminton toernooi van MSBC HEEP. Zij organiseren ieder jaar een badmintontoernooi waaraan spelers uit heel Europa deelnemen.

De website
Een website is voor een toernooi met deze omvang praktisch onmisbaar. Het wordt gebruikt als medium om de (potientiële) deelnemers te informeren over belangrijke nieuwsfeiten, programma en route. Daarnaast is de website voorzien van een inschrijfsysteem, waarmee deelnemers hun team via de website kunnen schrijven.

Over de sponsoring
"Nadeel van een site is de tijd die het veelal kost om het te onderhouden: nieuws toevoegen, wedstrijduitslagen verwerken, foto's uploaden etc. Omdat velen drukke studies hebben is de tijd die het vergt nogal eens een afknapper geweest om de site te willen onderhouden. Daarnaast was het inschrijven van deelnemers altijd een groot probleem. Mails kwamen niet altijd over en het bijhouden van de leden, en hun voorkeuren qua eten en slapen, moeten handmatig verwerkt worden.
Met het Simposystem wordt dit nadeel goed weggewerkt! Met enkele klikken kan de gehele inhoud van de site veranderd worden, of je nu thuis of op de universiteit bent. En dit gaat zo eenvoudig dat verdiepen in programmeertalen simpelweg niet nodig is. Daarom is het juist voor onze club een enorme aanwinst!"

S. Jeuring (Webmaster ISBT Maastricht)

Sponsoring
Het team heeft van LuSaneT Group de beschikking gekregen over de volgende producten:
- LuSaneT Website Design
- LuSaneT Simposystem Inschrijfsysteem
- LuSaneT Simposystem Premium
- LuSaneT Webhosting 500MB-pakket

  Venster sluiten