HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

MSBC HEEP is de enige en leukste studenten badmintonvereniging van Maastricht! HEEP is formeel in 1991 opgericht bij gebrek aan een badmintonvereniging speciaal voor studenten. Inmiddels is HEEP uitgegroeid tot een gezellige vereniging met meer dan 40 leden, die, naast badminton, ook andere gezellige activiteiten ondernemen.

De website
Een website is voor zo'n vereniging praktisch onmisbaar. Het wordt gebruikt als medium om de leden te informeren over belangrijke nieuwtjes en de nieuwste activiteiten (inclusief polls), maar natuurlijk zijn ook foto's van de gebeurtenissen terug te vinden op de site. Tevens wordt het gebruikt als informatieplaats voor ons eigen internationale badmintontoernooi: de ISBT Maastricht.

Over de sponsoring
"Nadeel van een site is de tijd die het veelal kost om het te onderhouden: nieuws toevoegen, wedstrijduitslagen verwerken, foto's uploaden etc. Omdat velen drukke studies hebben is de tijd die het vergt nogal eens een afknapper geweest om de site te willen onderhouden. Met het Simpo System wordt dit nadeel goed weggewerkt! Met enkele klikken kan de gehele inhoud van de site veranderd worden, of je nu thuis of op de universiteit bent. En dit gaat zo eenvoudig dat verdiepen in programmeertalen simpelweg niet nodig is. Daarom is het juist voor onze club een enorme aanwinst!"

S. Jeuring (Webmaster MSBC Heep)

Sponsoring
Het team heeft van LuSaneT Group de beschikking gekregen over de volgende producten:
- LuSaneT Website Design
- LuSaneT Simposystem Premium

  Venster sluiten