HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

De Stichting Savanne onderwijs steunt onderwijsprojecten in het noordwesten van Ghana. In samenwerking met het Twickel College zijn dit jaar twee schoolbussen naar Ghana gebracht. Om dit project te realiseren hebben de leerlingen verschillende acties gehouden. Uiteindelijk is er een totaal bedrag van 30150 euro opgehaald (actie 2008, red.). Het ingezamelde geld is gebruikt om naast de twee schoolbussen ook nog eens 10 leraren een salaris te betalen en 10 leerlingen een beurs te geven.

De website

"Een verslag van de georganiseerde activiteiten en van de reis naar Ghana vindt u terug op de site www.wegnaarghana.nl. Lusanet heeft ons ontzettend geholpen door deze site te ontwerpen en te onderhouden. Het ontwerp van de site geeft geïnteresseerden in een oogopslag een duidelijk en professioneel overzicht van het project en de betrokkenen. Een professionele site trekt serieuze mensen en dat is nodig om een project succesvol te kunnen maken. Sponsoring Naast een verslag van de activiteiten geeft deze website ons ook de mogelijkheid om de verschillende sponsoren van het project te vermelden. Dit laatste heeft veel bedrijven overgehaald om ons te steunen en uiteindelijk zoveel geld bij elkaar te krijgen.

Tevens gaf de site ons de mogelijkheid om tijdens de reis een verslag bij te kunnen houden waardoor de ouders van de leerlingen die mee zijn gereisd op de hoogt bleven. Het gastenboek zorgde voor een makkelijk contact tussen de reizigers en de thuisblijvers al zat er 9000 kilometer tussen."

D. Elhorst (Organisator Weg naar Ghana-actie)

Sponsoring

LuSaneT Group heeft Weg naar Ghana gesponsord met de volgende producten en diensten:

- LuSaneT Webhosting 500 MB-pakket
- .NL-domeinnaam
- LuSaneT Website Design
- LuSaneT Simposystem Expanded
- LuSaneT Servicecontract Compact

  Venster sluiten