HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 
Software en internet komen steeds dichter bij elkaar

Uw software gaat uw website verzorgen en uw website communiceert met uw website. Voorbeelden hiervan zijn order-systemen, webshops en on-line klantenservice.
LuSaneT Group ziet in deze producten de toekomst van vele bedrijven en helpt u hier graag verder. Onze kennis van het internet en de brede inzetbaarheid van onze programmeurs maken LuSaneT Software dé partner voor uw internet gerelateerde software.

Web 2.0

Internet is sinds de opkomst erg veranderd en deze veranderingen zullen de komende jaren alleen maar verder door gaan. De technologiën die de toekomst hebben zijn samengevat in het nieuwe internet: Web 2.0.

De nieuwe versie van het Web zal veel verandering gaan brengen in het internet. De bekende websites met alleen informatie, weinig plaatjes en een simpele opmaak zal verleden zijn worden. Internet is dynamisch, en de gebruikers er van ook.

Flexibiliteit

U wilt als bedrijf dat uw naam bekend wordt en uw website hét communicatiemiddel naar uw klanten. Dit zorgt voor rust op de werkvloer, een gestroomlijnde organisatie en u bent 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor uw klanten.

Wij helpen u graag deze visie werkelijkheid te maken door uw software te laten communiceren met het internet. Dit kan een systeem voor uw website zijn, maar bijvoorbeeld ook om uw medewerkers vanuit huis te laten werken.

Meer informatie

Bent u nieuwschierig geworden wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag de mogelijkheden.

  Venster sluiten