HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

LuSaneT Software heeft in de afgelopen jaren al vele oplossingen gemaakt voor bedrijven en andere organisaties. Om u een idee te geven van de mogelijkheden van de softwarepakketten die wij u kunnen bieden, geven we een aantal voorbeelden.

On-line administratiesysteem

Voor alle klanten van LuSaneT Group is het mogelijk om via internet inzicht te krijgen in hun administratie. Zo is het mogelijk om alle persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen en zijn alle facturen in te zien en kan er bekeken worden of deze al betaald is. Maar ook de offertes en abonnementen kunnen makkelijk bekeken en aangevraagd worden.

Digitale helpdesk

Voor het project Vidilan worden veel klanten dagelijks geholpen door het helpdesk team van Vidilan. Omdat het project uit een samenwerking van een drietal bedrijven bestaat, wordt ook de helpdesk vanaf drie lokaties afgehandeld.

Door de nieuwe oplossing is het mogelijk om vragen van klanten in te voeren, alle producten te beheren en snel rapporten uit te draaien over de status van de klant en de systemen die op korte termijn ondersteuning nodig hebben. En dit alles kan worden geregeld vanaf iedere plek op de wereld waardoor het systeem zeer flexibel inzetbaar is.

On-line ordersysteem

Op internet een order plaatsen is voor vele klanten en bedrijven een grote oplossing: geen telefonische orderafhandeling en de klant kan altijd zien hoe ver de order gevorderd is. Voor PCHotel.nl hebben wij een dergelijk systeem ontwikkeld.

Het is nu mogelijk om via internet een afspraak te maken met PCHotel.nl en te kijken hoe ver de PC is en of hij afgehaald of bezorgd moet worden. Zo houden de klanten alles in de gaten, zonder dat hiervoor de interactie met een van de medewerkers vereist is.
  Venster sluiten