HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Internet is sinds de opkomst erg veranderd en deze veranderingen zullen de komende jaren alleen maar verder door gaan. De technologiën die de toekomst hebben zijn samengevat in het nieuwe internet: Web 2.0.

De nieuwe versie van het Web zal veel verandering gaan brengen in het internet. De bekende websites met alleen informatie, weinig plaatjes en een simpele opmaak zal verleden zijn worden. Internet is dynamisch, en de gebruikers er van ook.

Interactief

Kies je eigen kleurstelling, word begroet met je eigen naam of krijg aanbiedingen die bij jou passen. Websites worden persoonlijk. Maar het gaat verder dan dit. Internet wordt de nieuwe winkel, die altijd open is en waar altijd de meest actuele informatie op te vinden is.

Wizards en andere vormen van hulpmethoden worden aangeboden om het juiste product te zoeken of de juiste oplossing. Rekeningen bekijken en direct het geld overmaken via het internet is misschien de toekomst van uw bedrijf.

Vormgeving

En bij dit geheel hoort een mooi uiterlijk met kleur-overgangen en animaties. Dit is ook een van de kenmerken van Web 2.0. Vooral het zogenaamde glas effect, kleur-overgangen, vloer weerspiegeling en mooie effecten kenmerken het gebruik van het nieuwe web. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een typische Web 2.0 afbeelding.

Technologië

Naast de grafische aspecten horen ook nieuwe techologiën bij Web 2.0 Onze medewerkers houden deze nieuwe ontwikkelingen bij en zorgen dat ze beschikken over de vereiste kennis om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

  Venster sluiten