HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Webapplicaties zijn de toekomst

Webapplicaties zijn programma's die via een webomgeving gebruikt worden. Hiermee wordt het voor de gebruiker mogelijk om overal ter wereld en op nagenoeg alle apparaten gebruik te maken van het programma, zonder dat hiervoor een installatie van het programma vereist is.
Bekende voorbeelden van webapplicaties zijn online boekhoudprogramma's, nieuwsbrief-applicaties en website beheersystemen (CMS).

Bespaar op onderhoud

LuSaneT Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties. Bijna alle applicaties die wij tegenwoordig ontwikkelen zijn dan ook webapplicaties. Het werken met online programma's geeft ons het voordeel dat wij slechts één installatie hoeven doen en dat wij op afstand het beheer kunnen uitvoeren. Dat zorgt er voor dat wij de klanten sneller kunnen helpen en tijd besparen, waardoor online applicaties goedkoper zijn dan de offline variant.

Verhoog de gebruikersvriendelijkheid

Het biedt niet alleen ons maar ook de klant en de gebruiker grote voordelen. Er zijn geen installatieprocedures vereist waardoor het programma op elke computer gebruikt kan worden. Daarnaast wordt alle informatie online opgeslagen, waardoor de gebruiker geen zorgen hoeft te maken over backups of een crash van de computer.

Enkele voorbeelden van webapplicaties van LuSaneT Software zijn:

Wilt u meer weten of webapplicaties of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Venster sluiten