HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Onderhoud ontmoet eenvoud

Uw website is uw visitekaartje. Als bedrijf wilt u graag dat uw website het medium wordt om uw klanten te bereiken. Plaats snel het laatste nieuws, de laatste aanbiedingen of pas uw bedrijfsinformatie aan.

Wat dat u van uw (sport)vereniging. Een goede website kant nieuwe leden trekken en daarnaast is de website ook voor een stichting een goed medium om te communiceren met de leden. Snel de afgelastingen plaatsen, het laatste nieuws en het scorebord bijhouden.

Een website moet acuteel zijn. En dat kan met LuSaneT Simposystem.

Met LuSaneT Simposystem beschikt u over de mogelijk om uw website zelf te onderhouden. Zonder enige kennis van HTML, CSS of andere programmeertalen. Door de vele modules die LuSaneT Webdesign heeft ontwikkelt is het eenvoudig om uw pagina's bij te houden, het laatste nieuws te plaatsen en fotoalbums op uw website te plaatsen.

Wie een tekstverwerker kent, kan de website onderhouden.

LuSaneT Simposystem ziet en werkt als een website die is uitgerust met een tekstverwerker. U kunt op elke computer inloggen en direct beginnen met het typen van uw verhaal zoals u ook gewend bent in uw tekstverwerker. Een tekst vet maken, cursief of een plaatje invoegen; het kan allemaal.

Door de eenvoudige en instinctieve werking is LuSaneT Simposystem dé aanvulling op uw website die zijn geld zelf terug verdiend door de eenvoudig en flexibiliteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over LuSaneT Simposystem? Kijk dan op een van de onderstaande pagina's of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Venster sluiten