HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Uw website onderhouden was nog nooit zo simpel. LuSaneT Simposystem biedt u een compleet en eenvoudig systeem dat het mogelijk maakt om uw eigen website te onderhouden zonder dat u kennis hoeft te hebben van programmeertalen.
Door de vele mogelijkheden en de brede inzetbaarheid van het systeem wordt LuSaneT Simposystem binnen vele organisaties gebruikt. Van sportvereniging tot grote bedrijven.

Ook voor uw situatie is LuSaneT SImposystem de oplossing.

LuSaneT Simposystem is opgebouwd uit modules. Voorbeelden van modules zijn: pagina, fotoalbum, poll, gastenboek, etc. Door deze modules is LuSaneT Simposystem zeer breed inzetbaar voor iedere situatie in elk bedrijf. En wilt u later nog een gastenboek toevoegen aan uw website? Door de modulaire opbouw van het systeem is dit eenvoudig toe te voegen.

Verdeel de taken.

Uw website is een dynamisch medium om uw bezoekers op de hoogte te houden. Voor (sport)verenigingen betekent dit dat één persoon het aanspreekpunt voor de website is. Een wedstrijd gaat niet door, een nieuwsbericht moet on-line of teksten moeten veranderd worden; het wordt allemaal door één persoon geregeld.

Met LuSaneT Simposystem is deze tijd voorbij. Geef de wedstrijdsecretaris een eigen account met alleen toegang tot de wedstrijdschema's of het nieuws en hij kan zelf de afgelastingen op de website zetten. De voorzitter kan ook een eigen account krijgen. Handig wanneer hij of zij een nieuwsbericht heeft over de vereniging.

Hierdoor voorkomt u dat één persoon altijd aanwezig moet zijn om uw website bij te werken. En ziekte van de webmaster legt nu niet uw hele website stil.

   Venster sluiten