HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Is mijn website zijn geld waard?

Is mijn website zijn geld waard? Was de reclame-campagne zinvol? Vragen die u zich als ondernemer vaak stelt bij uw website.
LuSaneT Statics biedt u overzicht in het aantal bezoekers per jaar, maand, dag en zelfs per uur. Maar ook de trefwoorden waarop u in zoekmachines wordt gezocht en uit welke landen de bezoekers komen vindt u terug. Vanaf nu is alles over uw website binnen handbereik!

Windows Sidebar

Met de komst van Windows Vista is de Sidebar geïntroduceerd. Deze balk, die zich aan de rechterkant van uw beeld bevindt, biedt u de mogelijkheid gegevens snel in beeld te brengen zoals een klok,
nieuws en weer. Maar LuSaneT Statics kunt u ook toevoegen aan uw Sidebar. Het enige wat u hoeft te doen is het adres van uw website in te vullen en uw statistieken staan vanaf nu altijd actueel op uw bureaublad.

Kosten

Niet alleen uw website bezoekers krijgt u nu duidelijk in beeld, de kosten zijn net zo duidelijk. Wij bieden LuSaneT Statics, bestaande uit een website en de Sidebar-gadget, voor slechts € 1,95 per maand.

De kosten - voor het installeren van het systeem en het implementeren van LuSaneT Statics in uw website bedragen eenmalig € 15,- en is bij een gelijktijdige aanschaf bij een nieuwe website gratis.  Venster sluiten