HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

Op het internet is (bijna) alles mogelijk.


Van contactformulier tot een complete on-line winkel en van een on-line helpdesk tot de status van een (on-line) geplaatste bestelling. Met de komst van het internet is er voor bedrijven veel veranderd. Waar vroeger mensen de winkel in liepen om informatie te krijgen over een product, zullen nu velen op internet zoeken om alles van het apparaat te weten te komen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

"Op internet is (bijna) alles mogelijk" staat hierboven geschreven. Wij hebben onze klanten nog nooit teleur hoeven stellen dat wat ze graag wilden niet mogelijk was. Catalogi, inschrijfsystemen en fora hebben we al voor onze klanten ontwikkeld en we proberen zo innovatief mogelijk te blijven.

Maar wat wij kunnen is niet belangrijk. De vraag is wat wilt u? Wilt u wel zaken doen via internet?

Wat past bij u?

Voor sommige bedrijven is het internet de uitkomst om zaken te doen. Maar voor veel bedrijven is het slechts een medium waar informatie kan worden verschaft over de werkzaamheden die ze verrichten.

Maar nog veel belangrijker is de vraag wat u wilt als bedrijf? Wilt u een verkoper zijn die alles via internet afhandeld of geeft u liever persoonlijk advies en een beetje extra service voor de vaste klanten?

Wie onderhoud uw website?

Om bezoekers te blijven trekken is het belangrijk om uw website actueel te houden. Dit kan door regelmatig de teksten aan te passen, het laatste nieuws op uw website te vermelden of, wanneer u een webshop heeft, regelmatig een nieuwe aanbieding te doen. Maar wie doet de aanpassingen?

Met LuSanet Simposystem is het mogelijk om uw website zelf te onderhouden, zonder dat u verstand heeft van ingewikkelde programmeertalen of extra programma's. Als u een brief kunt typen, kunt u ook uw website onderhouden!

U kunt er ook voor kiezen om ons het beheer te laten doen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de nieuwe tekst en plaatjes op te sturen en wij zorgen dat het netjes op de website komt te staan.
Door de complete onderhoudsabonnementen die wij bieden betaald u een vast bedrag per maand en komt u dus niet voor verrassingen te staan aan het eind van de maand.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend gesprek aan te vragen via het contactformulier

  Venster sluiten