HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 
   
De vormgeving van uw website is de uitstraling van uw bedrijf. 


Een onverzorgde website met een goedkoop uiterlijk zorgt er meestal voor dat mensen niet met uw bedrijf in zee gaan. Wanneer uw website er goed en verzorgd uitziet zullen mensen sneller blijven hangen op uw website om informatie te winnen en sneller zaken met u doen.

Grote bedrijven hebben daarom na een paar jaar een nieuw ontwerp van hun website. Dit trekt bezoekers en vaste bezoekers zullen uit nieuwschierigheid de website weer van begin tot eind door bladeren.

De basis van uw ontwerp

De basis van uw ontwerp is uw huisstijl. Het geeft namelijk al precies aan wie u bent en wat u doet. En wanneer uw klant naar uw winkel gaat zal hij zich vertrouwd voelen doordat hij de stijl van uw bedrijf al kent.

Wij doen daarom ons best om een ontwerp te maken dat goed aansluit bij uw huisttijl en werkomgeving. Want ook uw auto's en pand vormen een deel van uw uitstraling die terug kan komen in uw website.

Houd het overzichtelijk

Een bezoeker die op internet kijkt is meestal een sneller bezoeker. Hij weet wat hij wil en daar wil hij zo snel mogelijk bij komen.
Wanneer de bezoeker tien keer moet klikken voordat hij bij uw adres is, zal hij niet snel naar u toekomen. Overzicht en snelle navigatie zijn daarom belangrijk voor een goed ontwerp en dus een goede website.

Daarom is het bijvoorbeeld belangrijk om uw menu goed in beeld te brengen wanneer ze uw website bezoeken. Daarnaast zijn duidelijke pagina-titels van belang.

Meer informatie of een analyse van uw huidige website?

Wij helpen u graag verder met de vormgeving van uw website. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u uw website door ons laten analyseren zodat u uw website nog beter bereikbaar kunt maken voor uw bezoekers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@lusanet.nl

  Venster sluiten