HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

In de wereld van nu is het belangrijk dat bedrijven meer doen dan alleen hun producten en diensten leveren aan hun klanten. De ondernemer van nu moet niet alleen goed zijn in zaken doen, hij moet ook betrokken zijn bij de maatschappij en de wereld om hem heen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is dan ook niet meer weg te denken.

LuSaneT Webhosting staat bij het leveren van haar producten en diensten hier ook bij stil en streeft naar een hostingomgeving waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en de wereld. Daarom zet LuSaneT zoveel mogelijk groene servers en oplossing in.

CO2-neutrale hosting

Onze hostingdiensten hebben wij ondergebracht in datacenters die CO2-neutraal zijn. Dit wordt gerealiseerd door het stroomverbruik te beperken en de CO2 uitstoot te compenseren via de Climate Neutral Group. Daarnaast zetten onze leveranciers zich constant in om de CO2-uitstoot verder terug te dringen.

De website van onze klanten staan hierdoor geregistreerd als CO2-neutraal en zijn gekeurd door Cleanbits. Zij mogen daarom het logo van Cleanbits op hun website plaatsen om aan te geven dat zij CO2-neutraal hosten.
Cleanbits

Stroombesparing door virtualisatie

Daarnaast past LuSaneT Webhosting virtualisatie van haar hostingdiensten toe om het stroomverbruik verder terug te dringen. Door servers te virtualiseren kunnen meerdere diensten op één server ondergebracht worden, waardoor er minder apparatuur en daarmee stroom verbruikt wordt. Daarnaast kunnen  servers intelligent in- en uigeschakelt worden op basis van het aantal bezoekers of gebruikers.

  Venster sluiten