HomepageOver onsWebdesignWebhostingSoftwareNetworksConsultancy
 

 

Van bekabeling tot back-up systemen.

 

LuSaneT Networks levert alle apparatuur voor uw netwerk; van bekabeling tot back-up systemen. Hierbij maken wij gebruik van dertien merken van hoge kwaliteit met een goede prijs.

We helpen u graag verder met uw netwerk; ook wanneer u deze zelf wilt aanleggen. Daarom zorgen we voor een snelle en goede afhandeling van onze offertes en orders.

Kwaliteit

Al jaren lang worden de producten ontwikkeld en bijgewerkt naar de nieuwste technieken en kwaliteitseisen. Zo krijgt u altijd het beste voor uw netwerk zonder hiervoor veel geld kwijt te zijn.

De merken zijn door deze kwaliteit en prijs regelmatig goed getest en hebben producten awards gewonnen voor beste kwaliteit, beste gebruiksvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Introductie LevelOne

LevelOne staat al jaren bekend om zijn kwaliteit, met een goede prijs. In het filmpje hieronder vindt u een korte introductie van LevelOne, waarin u een goede indruk van de producten krijgt.


Catalogus

Om u een indruk te geven van onze producten verwijzen wij u graag naar onze catalogus. Hierin staan (bijna) al onze producten die meestal uit voorraad leverbaar zijn. De meeste leveringen worden zelfs binnen 48 uur afgehandeld*

 

* Wij streven naar dergelijke verwerkingstijden. Deze zijn echter geen garantie voor de levering van uw bestelling.

  Venster sluiten