LuSaneT IT Solutions maakt sinds 2005 webbased-software voor het MKB en het onderwijs.
Dit zijn pakketten die we zelf ontwikkelen en vermarkten, maar ook producten geheel op maat gemaakt voor een klant.
Daarbij staan eenvoud in bediening en gebruiksgemak altijd centraal.

Product highlights

Kinddossier is een online omgeving voor scholen in het speciaal onderwijs gericht op de zorg en administratie van de individuele leerling.

Schooltools maakt de inzet van personeel duidelijk en doet bijna al het rekenwerk voor u. Zo ziet u in een oogopslag of alle uren goed zijn ingezet.

Met professionalisering van Schooltools wordt het aanbieden van cursussen eenvoudig en gebruikersvriendelijk.


Programma's op maat

Bij nagenoeg elk bedrijf zijn er werkzaamheden die veel tijd kosten en reglematig voorkomen. Of taken waarbij precies en nauwkeurig werken een vereiste is. Dit soort taken kunnen in veel gevallen met software eenvoudiger of zelf helemaal geautomatiseerd worden.

Wanneer u er voor kiest om zelf software te ontwikkelen, heeft u ook de mogelijkheid om de software naadloos te integreren in uw organisatie. Aan de hand van uw organisatie en visie ontwikkelen we samen met u software die aan uw wensen voldoet.


Naadloos integreren in uw organisatie

Partner in IT oplossingen

LuSaneT IT Solutions helpt uw organisatie met het digitaliseren en automatiseren van uw werkzaamheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Wilt u meer weten wat over onze producten, of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op:

074-3492332

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.