LuSaneT maakt sinds 2005

webbased software

voor het MKB en onderwijs

LuSaneT IT Solutions is een ontwikkelaar van gebruikersvriendelijke software voor bedrijven en het onderwijs.
Wij leveren eigen pakketten en maken software op maat.
Onze producten

Kant-en-klare producten
Onze producten zijn software pakketten die we zelf ontwikkelen en aansluiten op behoeftes uit de markt. Door nauw samen te werken met onze doelgroep zien en horen we waar we de gebruikers kunnen ontlasten of de werkzaamheden kunnen vereenvoudigen.

Software op maat

Software op maat
Daarnaast maken we webbased applicaties op maat voor klanten. Meestal zijn dat op zichzelf staande pakketten, maar het kan ook een aanvulling zijn op bestaande software van onszelf of een andere leverancier. Hierbij staan het gebruikersgemak en de werkwijze van de klant altijd centraal.

LuSaneT Logo

Sinds 2005 partner in software
Na een voorzichtige start in 2003 werd in juni 2005 LuSaneT opgericht. In het begin bouwde LuSaneT maatwerk websites voor bedrijven. Maar die websites werden steeds uitgebreider en complexer. Uiteindelijk waren het dan vaak meer webapplicaties dan websites die wij ontwikkelden. En dat bleek onze kracht te zijn.

Schooltools modules

Vanaf de oprichting een band met het onderwijs
Met de ontwikkeling van Vidilan hebben we vele scholen voorzien van een multimediaoplossing voor de hele school. In 2012 werd SchoolTools ontwikkeld voor het basisonderwijs. Daarnaast worden we steeds vaker gevonden door scholen en besturen die de (administratieve)last van de medewerkers willen verlichten door processen te automatiseren of te vereenvoudigen.